Ev Dekorasyon Fikirleri

Evinizde Kullanabileceğiniz Tablo Modelleri

EV DEKORASYON FİKİRLERİ

EVİNİZDE KULLANABİLECEĞİNİZ TABLO MODELLERİ

cherry blossoms

Bazı zamanlarda yaşadığınız ortamlarda değişiklikler yapmaya karar verirsiniz. Bu değişiklikler genellikle bir ya da iki eşya değiştirmekten öte dekorasyon yenilemesi olur. Yeniden yapmak istediğiniz dekorasyonun olmazsa olmaz parçalarından biri de tablolardır. Tablolar elde etmek istediğiniz görüntüyü yakalamak için size bir alternatif oluşturur. Dekorasyon ile ilgilenen ya da yapılacak değişim sebebiyle bu alanda inceleme yapan herkes tablonun bu işlemlerde ne kadar önemli olduğunu bilmektedir.

Tablo, bir mekânı odaya ya da bosluga çeviren sihirdir.” ...

Bu da tabloların her daim bu amaç doğrultusunda karşımıza çıkmasını sağlamaktadır. Bir ev ya da iş yerinin içinde pek çok alanda tablo bulunabilmektedir. Ancak giriş bölümünde bulunan tablolar, eve gelenlerin ilk izlenimlerini olumlu tarafa kaydırmak için harika bir alternatiftir. Gelen kişiler olumlu fikirlere sahip olur hem de tablo sahibinin tarzı hakkında fikir edinmiş olur.

Duvarınıza En Uygun Modeller

Dekorasyon ürünlerinebaktığınız zaman karşınıza çok geniş bir dünya bulursunuz. Özellikle daha fazla ilgi gören türler diğerlerine göre daha fazla çeşitliliğe sahiptir. Talep arttıkça daha farklı ürünler üretilir. İlgi gördükçe artan tablo modelleri yelpazenin sürekli olarak büyümesini sağlar. Seçim yapmanız daha kolay olur. İstediğiniz her bir özelliği bir arada bulunduran bir tabloyu mutlaka bulursunuz.

Duvarınızda hangi ürünün çok daha iyi duracağını önceden belirleyebilirsiniz. 3D tablolar sayesinde daha derin bir görüntü elde edebileceğiniz gibi yağlı boya ürünler ile daha ağır bir görüntü sağlayabilirsiniz. Bu özelliklere dikkatinizi dağıtmasın çünkü evinizde yer alan diğer mobilya ve aksesuarları unutmamalısınız. Tablonuzun evinizde bulunan diğer eşya ve objeler ile tarz ve renk olarak uyumlu olması oldukça önemlidir. Yakın renkler ya da zıt renkler seçerek kontrat oluşturarak uyum sağlayabilirsiniz.

Tablo Seçimi Yapılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

İlk olarak ev ya da iş yerinizin genel görünümüne bakmalı ve nasıl bir dekorasyon istediğinize karar vermelisiniz. Yapacağınız dekorasyonun klasik mi modern mi olacağının belirlenmesi oldukça önemlidir. Klasik tarz seviyorsanız retro tarzdaki ürünler sizin için ideal olacaktır. Dekorasyon değişimi yapıldığında tablonun yer alacağı duvarın ölçüsü ve konumu da önemli bir konudur. Duvarın büyüklüğüne bağlı olarak orantısız tablolar istediğiniz görüntüyü sağlamayacaktır.

    1. Tablo seçenekleri ile genişliği az olan duvarlarda, etkili ve şık bir görünüm elde edilir.
    2. Açıkrenkli duvarlar için pastel renkler ile resmedilen kanvas tablo modellerinin seçimi ile taze ve şık görünümlü bir dekorasyon teması oluşturulur.
    3. Farklı ebatlarda kanvas tablolar aynı duvara yerleştirilerek, modern ve şık bir dekorasyon görünümü elde edilir.

Modern tablolar ile duvar dekorasyonu yapısında modern ve çarpıcı bir dekor teması elde edilir. Özellikle çarpıcı bir görünüm elde etmek için ürün yelpazemiz içerisinde yer alan aşk temalı ve dev boyutlu kanvas tablo modelini tercih ederek, duvar dekorasyonunda şık bir görünüm oluşturabilirsiniz. Tercih edeceğiniz tabloyu adresini Size sunduğumuz kaliteli ürünleri, yaratıcı tablo tasarımlarını, güvenilir hizmet anlayışımız içerisinde gönül rahatlığı ile duvar dekorasyonlarınızda çarpıcı bir dekor elde etmek için inceleyebilirsiniz.


 
Etiketler: Evinizde Kullanabileceğiniz Tablo Modelleri !
Aralık 20, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR